Βαλμένο φλάντζα επιπλέον σφαιρών μέταλλο βαλβίδων υψηλών DN400 που κάθεται

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: LISHUI, ZHEJIANG
Μάρκα: VERVO
Πιστοποίηση: API/CE/ISO
Αριθμό μοντέλου: Q41Y-600LB-DN400
Ποσότητα παραγγελίας min: 10
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: περίπτωση κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης: 1 ΜΗΝΑΣ
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, D/A
Δυνατότητα προσφοράς: 40000pcs/month
Όνομα: βαλβίδα σφαιρών βαλβίδων σφαιρών 3 κομματιού DBB Πρότυπα: API6D
Πίεση: Class150 Class300 Class600 Class900 Class1500 Class2500 Θερμοκρασία των μέσων: Μέση θερμοκρασία, κανονική θερμοκρασία, υψηλό - θερμοκρασία - 29℃ 120℃)
Μέγεθος: 2» - 20», DN50-DN500 Υλικό καθισμάτων: PTFE, RPTFE, Devlon, νάυλον, κρυφοκοιτάζει, μέταλλο στο μέταλλο
Σύνδεση: Νήμα BSP NPT, θηλυκό μέγεθος Thread/OD, που περνιέται κλωστή, θηλυκό, RF, RTJ, SW
Υψηλό φως:

DN400 βαλμένη φλάντζα επιπλέουσα βαλβίδα σφαιρών

,

Api6d επιπλέουσα βαλβίδα σφαιρών

,

Καθισμένη μέταλλο βαλβίδα σφαιρών DBB

DN 400 διπλός φραγμός και ξέβαή βαλβίδα σφαιρών DBB βαλβίδων σφαιρών υψηλών φλαντζών βαλβίδων σφαιρών καθισμένη μέταλλο επιπλέουσα δίδυμη

 

                                                                  
Πρότυπος αριθμός Q41Y-600LB-DN400
Στοιχείο Δίδυμη βαλβίδα σφαιρών
Πιστοποίηση CE, TS, ISO9001, ISO14001, ISO18001
Μορφή σύνδεσης φλάντζα
Υλικό σώματος σφυρηλατημένο κομμάτι
Υλικό σφραγίδων Διπλή κατασκευή σφραγίδων
Χαρακτηριστικό γνώρισμα Εύκολες αποσύνθεση και συνέλευση

 

Η δίδυμη βαλβίδα σφαιρών DBB VERVO προσφέρεται στο δευτερεύον σώμα εισόδων 3 PC, το σχέδιο υιοθετεί τη δομή δύο σφαιρών σωρηδόν.  Η δίδυμη βαλβίδα σφαιρών DDB κατασκευάζεται σύμφωνα με το API 6D ή το σχέδιο και την πυρκαγιά API 608 που εξετάζονται ανά πρότυπα API 6FA και API 607.

 

1, διπλοί φραγμός και φλεβοτομία (DBB)

Όταν τη βαλβίδα κλείνουν και η μέση κοιλότητα εκκενώνεται μέσω της βαλβίδας απαλλαγής, τα προς τα πάνω και προς τα κάτω καθίσματα θα εμποδίσουν ανεξάρτητα το ρευστό στον κολπίσκο και την έξοδο για να πραγματοποιήσουν τη διπλή λειτουργία φραγμών. Μια άλλη λειτουργία της συσκευής απαλλαγής είναι ότι το κάθισμα βαλβίδων μπορεί να ελεγχθεί εάν υπάρχει οποιαδήποτε διαρροή κατά τη διάρκεια της δοκιμής. Επιπλέον, οι καταθέσεις μέσα στο σώμα μπορούν να πλυθούν και να απαλλαχθούν μέσω της συσκευής απαλλαγής για να μειώσουν τη ζημία στο κάθισμα από τις ακαθαρσίες στο μέσο.

 

2, χαμηλή λειτουργούσα ροπή

Η trunnion βαλβίδα σφαιρών σωληνώσεων υιοθετεί τη trunnion δομή σφαιρών και το επιπλέον κάθισμα βαλβίδων, ώστε να επιτευχθεί η χαμηλότερη ροπή διά τη λειτουργούσα πίεση. Χρησιμοποιεί τη self-lubricating συμπεριφορά PTFE και ολίσθησης να μειωθεί ο συντελεστής τριβής στο χαμηλότερο από κοινού με την υψηλή ένταση και τον υψηλό μίσχο λεπτομέρειας.

 

3, σφραγίζοντας συσκευή έκτακτης ανάγκης

Οι βαλβίδες σφαιρών με τη διάμετρο περισσότερο από ή τον ίσο σε 6 ″ (DN150) είναι όλες που σχεδιάζονται με τη συσκευή εγχύσεων στεγανωτικής ουσίας στο μίσχο και το κάθισμα. Όταν το δαχτυλίδι καθισμάτων ή το δαχτυλίδι μίσχων Ο βλάπτεται λόγω του ατυχήματος, η αντίστοιχη στεγανωτική ουσία μπορεί να εγχθεί από τη συσκευή εγχύσεων στεγανωτικής ουσίας για να αποφύγει τη μέση διαρροή στο δαχτυλίδι και το μίσχο καθισμάτων. Εάν είναι απαραίτητο, το βοηθητικό σφραγίζοντας σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πλύσιμο και τη λίπανση του καθίσματος για να διατηρήσει την καθαρότητά του.

 

4, αλεξίπυρο σχέδιο δομών

Σε περίπτωση πυρκαγιάς κατά τη διάρκεια της χρήσης της βαλβίδας, το δαχτυλίδι καθισμάτων, το δαχτυλίδι μίσχων Ο και η μέση βάζουν φλάντζα στο δαχτυλίδι Ο φιαγμένο από PTFE, το λάστιχο ή άλλα υλικά αμέταλλων θα αποσυντεθεί ή θα βλαφθεί κάτω από υψηλής θερμοκρασίας. Υπό πίεση του μέσου η βαλβίδα σφαιρών θα ωθήσει τον υπηρέτη καθισμάτων γρήγορα προς τη σφαίρα για να κάνει το δαχτυλίδι με σφραγιδόλιθο μετάλλων να έρθει σε επαφή με τη σφαίρα και να διαμορφώσει τη βοηθητική μέταλλο στο μέταλλο σφραγίζοντας δομή, η οποία μπορεί αποτελεσματικά διαρροή βαλβίδων ελέγχου. Το αλεξίπυρο σχέδιο δομών trunnion της βαλβίδας σφαιρών σωληνώσεων προσαρμόζεται στις απαιτήσεις στο API 607, API 6FA, BS 7655 και άλλα πρότυπα.

 

5, αντιστατική δομή

Στη βαλβίδα σφαιρών παρέχεται η αντιστατική δομή και υιοθετεί τη συσκευή απαλλαγής στατικής ηλεκτρικής ενέργειας για να διαμορφώσει άμεσα ένα στατικό κανάλι μεταξύ της σφαίρας και του σώματος ή να διαμορφώσει ένα στατικό κανάλι μεταξύ της σφαίρας και του σώματος μέσω του μίσχου, ώστε να απαλλαχθεί η στατική ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται dut στην τριβή κατά τη διάρκεια του ανοίγματος και του κλεισίματος της σφαίρας και το κάθισμα μέσω της σωλήνωσης, αποφεύγοντας την πυρκαγιά ή την έκρηξη που μπορούν να προκληθούν από το στατικό σπινθήρα και εξασφάλιση ασφάλειας συστημάτων.

 

6, αξιόπιστη σφραγίζοντας δομή καθισμάτων

Η σφράγιση καθισμάτων πραγματοποιείται μέσω δύο επιπλεόντων υπηρετών καθισμάτων. Μπορούν να επιπλεύσουν αξονικώς για να εμποδίσουν το ρευστό, συμπεριλαμβανομένης της σφράγισης σφαιρών και της σφράγισης σωμάτων. Η σφράγιση χαμηλής πίεσης του καθίσματος βαλβίδων πραγματοποιείται με την προ-σκλήρυνση άνοιξη. Επιπλέον, η επίδραση εμβόλων του καθίσματος βαλβίδων είναι desinde εύλογα, το οποίο πραγματοποιεί την υψηλή σφράγιση από πίεση το ίδιο του μέσου. Τα ακόλουθα δύο είδη σφράγισης σφαιρών μπορούν να πραγματοποιηθούν.

 

7, ενιαία σφράγιση (αυτόματη ανακούφιση πίεσης στη μέση κοιλότητα της βαλβίδας)

Γενικά, η ενιαία σφραγίζοντας δομή χρησιμοποιείται, δηλ., υπάρχει μόνο η προς τα πάνω σφράγιση. Δεδομένου ότι τα ανεξάρτητα συμπιεζόμενα δί ελατηρίου προς τα πάνω και προς τα κάτω σφραγίζοντας καθίσματα χρησιμοποιούνται, η υπερπίεση μέσα στην κοιλότητα βαλβίδων μπορεί να υπερνικήσει την επίδραση προ-σκλήρυνσης του ελατηρίου, ώστε να γίνει η απελευθέρωση καθισμάτων από τη σφαίρα και να πραγματοποιηθεί η αυτόματη ανακούφιση πίεσης προς το προς τα κάτω μέρος. Η προς τα πάνω πλευρά: Όταν το κάθισμα κινείται αξονικώς κατά μήκος της βαλβίδας, η πίεση Π που ασκείται στο προς τα πάνω μέρος (κολπίσκος) παράγει μια αντίστροφη δύναμη στο Α1. Δεδομένου ότι A2 είναι υψηλότερο από το Α1, A2-A1=B1, η δύναμη σε B1 θα ωθήσει το κάθισμα στη σφαίρα και θα πραγματοποιήσει σφιχτά να σφραγίσει του προς τα πάνω μέρους.

 

8. Διπλή σφράγιση (διπλό έμβολο)

Η trunnion βαλβίδα σφαιρών σωληνώσεων μπορεί να σχεδιαστεί με τη διπλή σφραγίζοντας δομή πριν και μετά από τη σφαίρα για μερικούς ειδικούς όρους υπηρεσιών και απαιτήσεις χρηστών. Έχει τη διπλή επίδραση εμβόλων. Υπό τον κανονικό όρο, η βαλβίδα υιοθετεί γενικά την αρχική σφράγιση. Όταν η αρχική σφράγιση καθισμάτων βλάπτεται και προκαλεί τη διαρροή. Το δευτεροβάθμιο κάθισμα μπορεί να παίξει τη λειτουργία της σφράγισης και να ενισχύσει την αξιοπιστία σφράγισης. Το κάθισμα υιοθετεί τη συνδυασμένη δομή. Η αρχική σφραγίδα είναι μέταλλο στο μέταλλο σφραγίδα. Η δευτεροβάθμια σφραγίδα είναι λαστιχένιο Ο δαχτυλίδι φθορίου που μπορεί να εξασφαλίσει την προσιτότητα βαλβίδων σφαιρών το επίπεδο φυσαλίδων sealinge. Όταν το διαφορικό πίεσης είναι πολύ μικρό, το σφραγίζοντας κάθισμα θα πιέσει τη σφαίρα μέσω της δράσης άνοιξη για να πραγματοποιηθεί η αρχική σφράγιση. Όταν το διαφορικό πίεσης αυξάνεται, η δύναμη σφράγισης του καθίσματος και του σώματος θα αυξηθεί αναλόγως ώστε να σφραγιστούν στενά το κάθισμα και η σφαίρα και να εξασφαλιστεί καλή εκτέλεση σφράγισης. Αρχική σφράγιση: Προς τα πάνω. Όταν το διαφορικό πίεσης είναι χαμηλότερα ή δεν υπάρχει κανένα διαφορικό πίεσης, το επιπλέον κάθισμα θα κινηθεί αξονικώς κατά μήκος της βαλβίδας στο πλαίσιο της δράσης άνοιξη και θα ωθήσει το κάθισμα προς τη σφαίρα για να κρατήσει σφιχτά. Όταν η πίεση Π σωληνώσεων αυξάνεται, η δύναμη που ασκείται στην περιοχή A2 του καθίσματος βαλβίδων είναι υψηλότερη από τη δύναμη που ασκείται στην περιοχή Α1, A2-A1=B1. Επομένως, η δύναμη σε B1 θα ωθήσει το κάθισμα προς τη σφαίρα και θα πραγματοποιήσει σφιχτά να σφραγίσει του προς τα πάνω μέρους. Δευτεροβάθμια σφράγιση: Προς τα κάτω. Όταν το διαφορικό πίεσης είναι χαμηλότερα ή δεν υπάρχει κανένα διαφορικό πίεσης, το επιπλέον κάθισμα θα κινηθεί αξονικώς κατά μήκος της βαλβίδας στο πλαίσιο της δράσης άνοιξη και θα ωθήσει το κάθισμα προς τη σφαίρα για να κρατήσει σφιχτά. Όταν η πίεση Π κοιλοτήτων βαλβίδων αυξάνεται, η δύναμη που ασκείται στην περιοχή A4 του καθίσματος βαλβίδων είναι υψηλότερη από τη δύναμη που ασκείται στην περιοχή A3, A4-A3=B1. Επομένως, η δύναμη σε B1 θα ωθήσει το κάθισμα προς τη σφαίρα και θα πραγματοποιήσει σφιχτά να σφραγίσει του προς τα πάνω μέρους.

 

9. Συσκευή ανακούφισης ασφάλειας

Δεδομένου ότι η βαλβίδα σφαιρών σχεδιάζεται με την προηγμένη αρχική και δευτεροβάθμια σφράγιση που έχει τη διπλή επίδραση εμβόλων, και η μέση κοιλότητα δεν μπορεί να πραγματοποιήσει την αυτόματη ανακούφιση πίεσης, η ανακουφιστική βαλβίδα ασφάλειας πρέπει να εγκατασταθεί στο σώμα προκειμένου να αποτραπεί ο κίνδυνος της ζημίας υπερπίεσης μέσα στην κοιλότητα βαλβίδων που μπορεί να εμφανιστεί λόγω της θερμικής επέκτασης του μέσου. Η σύνδεση της ανακουφιστικής βαλβίδας ασφάλειας είναι γενικά NPT1/2. Ένα άλλο σημείο που υπογραμμίζεται είναι ότι το μέσο της ανακουφιστικής βαλβίδας ασφάλειας απαλλάσσεται άμεσα στην ατμόσφαιρα. Σε περίπτωση που η άμεση απαλλαγή στην ατμόσφαιρα δεν επιτρέπεται, προτείνουμε ότι η βαλβίδα σφαιρών με μια ειδική δομή της αυτόματης ανακούφισης πίεσης προς το ανώτερο ρεύμα πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Αναφερθείτε στον ακόλουθο για τις λεπτομέρειες. Παρακαλώ το δείξτε στη διαταγή εάν φοράτε όχι την ανάγκη η ανακουφιστική βαλβίδα ασφάλειας ή εάν θα επιθυμούσατε να χρησιμοποιήσετε τη βαλβίδα σφαιρών με την ειδική δομή της αυτόματης ανακούφισης πίεσης προς το ανώτερο ρεύμα.

 

10. Δομή Secial της αυτόματης ανακούφισης πίεσης προς το ανώτερο ρεύμα

Δεδομένου ότι η βαλβίδα σφαιρών σχεδιάζεται με την προηγμένη αρχική και δευτεροβάθμια σφράγιση που έχει τη διπλή επίδραση εμβόλων, και η μέση κοιλότητα δεν μπορεί να πραγματοποιήσει την αυτόματη ανακούφιση πίεσης, η βαλβίδα σφαιρών με την ειδική δομή συστήνεται για να καλύψει την απαίτηση της αυτόματης ανακούφισης πίεσης και να μην εξασφαλίσει καμία ρύπανση στο περιβάλλον. Στη δομή, το ανώτερο ρεύμα υιοθετεί την αρχική σφράγιση και το χαμηλότερο ρεύμα υιοθετεί την αρχική και δευτεροβάθμια σφράγιση. Όταν τη βαλβίδα σφαιρών κλείνουν, η πίεση στην κοιλότητα βαλβίδων μπορεί να πραγματοποιήσει την αυτόματη ανακούφιση πίεσης στο ανώτερο ρεύμα, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος που προκαλείται από την πίεση κοιλοτήτων. Όταν το αρχικό κάθισμα βλάπτεται και διαρροές, το δευτεροβάθμιο κάθισμα μπορεί επίσης να παίξει τη λειτουργία της σφράγισης. Αλλά η ειδική προσοχή θα πληρωθεί στην κατεύθυνση ροής της βαλβίδας σφαιρών. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, σημειώστε τις προς τα πάνω και προς τα κάτω κατευθύνσεις. Αναφερθείτε στα ακόλουθα σχέδια για την αρχή σφράγισης της βαλβίδας με την ειδική δομή.

 

11. Μίσχος απόδειξης εκρήξεων

Ο μίσχος sdopts η δομή απόδειξης εκρήξεων. Ο μίσχος σχεδιάζεται με το βήμα στο κατώτατο σημείο του έτσι ώστε με τον προσδιορισμό θέσης της κάλυψης ανώτερων ορίων και της βίδας, ο μίσχος δεν θα εκραγεί από το μέσο ακόμη και σε περίπτωση ανώμαλης πίεσης στην κοιλότητα βαλβίδων.

 

12. Αντίσταση διάβρωσης και αντίσταση πίεσης σουλφιδίου

Ορισμένο επίδομα διάβρωσης αφήνεται για το πάχος τοίχων σωμάτων. Ο μίσχος χάλυβα άνθρακα, ο σταθερός άξονας, η σφαίρα, το κάθισμα και το δαχτυλίδι καθισμάτων υποβάλλονται στη χημική επένδυση νικελίου σύμφωνα με ASTM B733 και B656. Επιπλέον, τα διάφορα αντιδιαβρωτικά υλικά είναι διαθέσιμα για τους χρήστες που επιλέγουν. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, τα υλικά βαλβίδων μπορούν να επιλεχτούν σύμφωνα με το NACE τον Κ. 0175/ISO 15156 ή το NACE ο Κ. 0103, και ο αυστηροί ποιοτικός έλεγχος και η ποιοτική επιθεώρηση πρέπει να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της κατασκευής ώστε να αυτός συναντηθεί πλήρως απαιτήσεις στα πρότυπα και να ικανοποιηθούν οι όροι υπηρεσιών στο περιβάλλον sulfurization.

 

13. Μίσχος επέκτασης

Όσον αφορά στις ενσωματωμένες βαλβίδες, ο μίσχος επέκτασης μπορεί να παρασχεθεί εάν η επίγεια λειτουργία απαιτείται. Ο μίσχος επέκτασης αποτελείται από το μίσχο, τη βαλβίδα εγχύσεων στεγανωτικής ουσίας, και τη βαλβίδα αποξηράνσεων που μπορούν να επεκταθούν στην κορυφή για διευκόλυνση της λειτουργίας. Τον οι χρήστες πρέπει να δείξουν τις απαιτήσεις και το μήκος μίσχων επέκτασης κατά τοποθέτηση των διαταγών. Για τις βαλβίδες σφαιρών που οδηγούνται μέσω ηλεκτρικός, πνευματικός και πνευματικός - οι υδραυλικές διαδικασίες, το μήκος μίσχων επέκτασης πρέπει να είναι από το κέντρο της σωλήνωσης για να ολοκληρώσουν τη φλάντζα.

 

ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Βαλμένο φλάντζα επιπλέον σφαιρών μέταλλο βαλβίδων υψηλών DN400 που κάθεται 0

Μεγέθη NPS 2 σε NPS 500

Κατηγορία 150 στην κατηγορία 2500

 

ΥΛΙΚΑ

Βαλμένο φλάντζα επιπλέον σφαιρών μέταλλο βαλβίδων υψηλών DN400 που κάθεται 1

Διαθέσιμα υλικά: A105, LF2, F304, F316, F51, F53, F55, κράμα 20, Monel, Inconel, Hastelloy

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Βαλμένο φλάντζα επιπλέον σφαιρών μέταλλο βαλβίδων υψηλών DN400 που κάθεται 2

Πλήρης ή μειωμένος άντεξε

RF, RTJ, Ή BW

Αμπαρωμένο καπό

Ανανεώσιμα δαχτυλίδια καθισμάτων

Κάθισμα μετάλλων ή μαλακό κάθισμα

 

ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΟΥ

Βαλμένο φλάντζα επιπλέον σφαιρών μέταλλο βαλβίδων υψηλών DN400 που κάθεται 3

Σχέδιο & κατασκευή σύμφωνα με το API 6D, ASME B16.34

Πρόσωπο με πρόσωπο σύμφωνα με VERVO STD

Σύνδεση τελών σύμφωνα με ASME B16.5 (RF & RTJ), ASME B16.25 (bw)

&inspection δοκιμής σύμφωνα με το API 598, API 6D

Επίσης διαθέσιμος ανά NACE κ.-0175, NACE κ.-0103, ISO 15848

Βαλμένο φλάντζα επιπλέον σφαιρών μέταλλο βαλβίδων υψηλών DN400 που κάθεται 4

RFQ

Βαλμένο φλάντζα επιπλέον σφαιρών μέταλλο βαλβίδων υψηλών DN400 που κάθεται 5

1/Do έχετε οποιαδήποτε πιστοποίηση;

Ναι έχουμε ISO9001-2015 και CE/PED σύμφωνα με την οδηγία 2014/68/EU, ασφαλές πιστοποιητικό πυρκαγιάς, iso15848-1, API6D

2/Μπορούμε να επισκεφτούμε το εργοστάσιό σας;

Βέβαιοι, σας καλωσορίζουμε για να επισκεφτούμε το εργοστάσιό μας, να ελέγξουμε τις γραμμές παραγωγής μας και να ξέρουμε περισσότερων για τη δύναμη και την ποιότητά μας.

3/Έχετε το ποιοτικό σύστημα ελέγχου;

Ναι, έχουμε ISO/PED πιστοποιήσεις και το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου μας.

4/Μπορείτε να τακτοποιήσετε την αποστολή για μας;

Ναι, έχουμε υποδείξει τις αποστολείς φορτίου θάλασσας και φορτίου σιδηροδρόμων με τις δεκαετίες εμπειρίας και παίρνουμε την καλύτερη τιμή με το earliεσκάφος του ST και επαγγελματική υπηρεσία.

5/Μπορώ να πάρω μερικά δείγματα;

Είμαστε ευτυχείς να παρέχουμε τα ελεύθερα δείγματα σε σας, αλλά η σαφής αμοιβή θα είναι στη δαπάνη σας.

6/Ποια είναι η υπηρεσία μεταπώλησής σας;

Παρέχουμε την υπηρεσία μεταπώλησης και προσφέρουμε την εγγύηση 100% στα προϊόντα μας.

7το /What είναι τα κύρια προϊόντα σας;

Βαλβίδα, και προκειμένου να ικανοποιηθούν οι διαφορετικές ανάγκες, επεκτείναμε την επιχείρησή μας, κάνουμε επίσης τα υγειονομικά προϊόντα τύπων.

8/Are εσείς εμπορικός επιχείρηση ή κατασκευαστής

Είμαστε εργοστάσιο, και καλωσορίζουμε για να επισκεφτούμε το εργοστάσιό μας

9/Αυτό που είναι MOQ σας

Κανένα MOQ, ως αίτημά σας. Κανονικό μέγεθος και υλικό έχουμε το απόθεμα

 

Λέξη DN 400 διπλός φραγμός και ξέβαμμ μέταλλο υψηλών φλαντζών βαλβίδων σφαιρών κάθισαν την επιπλέουσα σφαιρών βαλβίδα σφαιρών DBB βαλβίδων δίδυμη

Βαλμένο φλάντζα επιπλέον σφαιρών μέταλλο βαλβίδων υψηλών DN400 που κάθεται 5

Δίδυμη βαλβίδα σφαιρών, βαλβίδα σφαιρών DBB, επιπλέουσα βαλβίδα σφαιρών ASTM A105N, επιπλέουσα βαλβίδα σφαιρών, κατηγορία 600 βαλβίδα σφαιρών, βαλβίδα σφαιρών DN400, βαλβίδα σφαιρών RTJ, βαλβίδα σφαιρών 16 ίντσας, μαλακή καθισμένη βαλβίδα σφαιρών, μέταλλο στο μέταλλο βαλβίδα σφαιρών, μέταλλο στο μέταλλο κάθισμα, ΒΑΛΒΊΔΑ ΣΦΑΙΡΏΝ DBB, διπλή βαλβίδα σφαιρών φραγμών διπλή ξέβαή, δίδυμη βαλβίδα σφαιρών, βαλβίδα DBB

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

WhatsApp : +008613676590849