Μας ελάτε σε επαφή με
Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613676590849

WhatsApp : +008613676590849

ZHEJIANG VERVO VALVE CO.,LTD

CO. ΒΑΛΒΊΔΩΝ ZHEJIANG VERVO, ΕΠΕ
- ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ -

Είμαστε ένας από το μεγαλύτερο κινεζικό βιομηχανικό κατασκευαστή βαλβίδων
Ειδικευμένος στις βαλβίδες σφαιρών χάλυβα βαλβίδων σφαιρών χάλυβα/βαλβίδων πυλών χάλυβα/τη βαλβίδα αντεπιστροφής χάλυβα/τη βαλβίδα βουλωμάτων χάλυβα

Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εισαγωγέα, Πωλητής
Μάρκες VERVO Αριθμός Υπαλλήλων 100~150
Ετήσιες πωλήσεις >10000000 Ιδρύθηκε Έτος 2008
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Εισαγωγή

CO. ΒΑΛΒΊΔΩΝ ZHEJIANG VERVO, ΕΠΕ
- ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ -

 

Η Co. ΒΑΛΒΊΔΩΝ ZHEJIANG VERVO, ΕΠΕ είναι ο εμπιστευμένος συνεργάτης σας για τις βιομηχανικές βαλβίδες. Αναπτυσσόμαστε σε μια σαφή νοοτροπία στις παγκόσμιας ποιότητας βαλβίδες μηχανικών και κατασκευής.

Με την πρόσφατη επέκταση στη δυνατότητα, VERVO έχει τώρα για 15,000㎡ του καλυμμένου εργαστηρίου. Οι προσθήκες των μηχανών και του εξοπλισμού κράτος--τέχνης μας βοηθούν επίσης να ικανοποιήσουμε καλύτερα τη συνεχώς μεταβαλλόμενη ζήτηση της αγοράς.

 

Επικυρωμένος με το API 6D, API 6FA, ISO9001: 2008, CE (PED)… VERVO έχει αναπτύξει τον άριστους ποιοτικό έλεγχο και τα συστήματα διαχείρισης για να εξασφαλίσει την ανώτερη ποιότητα και την υπηρεσία του.

Στη ΒΑΛΒΊΔΑ VERVO, πηγαίνουμε πρόσθετα μίλια να εξασφαλίσουμε την ποιότητα από την ίδια την πηγή της: πρώτη ύλη. Είμαστε κύριοι μιας επιχείρησης σφυρηλατημένων κομματιών με την ιδιόκτητους τεχνολογία και τον εξοπλισμό μας για να παραγάγουμε την πρώτη ύλη με την καλύτερη ποιότητα και την ανταγωνιστική τιμή.

 

VERVO έχει χτίσει μια άριστη ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής. Έχουμε διατηρήσει και έχουμε προσελκύσει τα καλύτερα ταλέντα στη βιομηχανία για να μας βοηθήσουμε να μείνουμε μπροστά στην εφαρμοσμένη μηχανική, Ε&Α, υποστηρίξεις προγράμματος και μετά από τις υπηρεσίες πώλησης για όλους τους τύπους αναγκών από τα διαφορετικά στάδια πελατών καθόλου των προγραμμάτων.

 

Η μεγάλη διαδρομή ΒΑΛΒΊΔΩΝ VERVO των αρχείων μας δίνει την εμπιστοσύνη για να ανοίξει τα περισσότερα γραφεία και κέντρα υπηρεσιών στις στρατηγικές θέσεις στο κοντινό μέλλον στις καλύτερες περιφερειακές ανάγκες υπηρεσιών.

Οι ανάγκες σας είναι τι απασχολούμαστε στο σκληρό ξέν. Κάθε μέρα με κάθε τρόπο, σε VERVO εξελισσόμαστε για να είμαστε καλύτεροι προμηθευτής και συνεργάτης όταν έρχεται στις απαιτήσεις και τις λύσεις βαλβίδων σας.

Ιστορία

Το Vervo έχει χτίσει την άριστη φήμη για υψηλό του - ποιοτικά προϊόντα. Προκειμένου να διατηρηθεί αυτή η φήμη, όλες οι βαλβίδες θα είναι κατασκευή κάτω από το πλήρως επικυρωμένο σύστημα διαχείρισης ISO9001 και API Q1Quality. Το Vervo θεωρεί την ποιότητα των προϊόντων και τις απαιτήσεις των πελατών ως πιό υψηλή προτεραιότητά μας. Η αποστολή του Vervo είναι πάντα πελάτες υπηρεσιών με τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα. Μέσα στα χρόνια, Vervo έχει βελτιώσει με συνέπεια την εφαρμοσμένη μηχανική και την τεχνική δύναμή μας ενίσχυση της αναφοράς και των υπηρεσιών πωλήσεών μας για να ικανοποιήσει καλύτερα τις συνεχώς αναπτυσσόμενες ανάγκες των πελατών μας. Από το καλύτερες σχέδιο, την εφαρμοσμένη μηχανική και τη διαχείριση, προσπαθούμε να παραγάγουμε τα προϊόντα καλύτερης ποιότητας με τις οικονομικώς πιό αποδοτικές μεθόδους τεχνολογίας και κατασκευής για να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα πιό οικονομικά και εκτιμημένα προϊόντα.

Υπηρεσία

Η γραμμή παραγωγής βαλβίδων Vervo αποτελείται από μια ευρεία σειρά των βαλβίδων πυλών, των βαλβίδων σφαιρών, των βαλβίδων αντεπιστροφής, των βαλβίδων σφαιρών και των διηθητήρων που χρησιμοποιούνται στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, τις εγκαταστάσεις καθαρισμού, το πετροχημικό και πολλές άλλες βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο.

Η ομάδα μας

Μέσω της πεποίθησής του για να παρέχει μόνο τα λεπτότερες ποιοτικά προϊόντα και τις υπηρεσίες για να ταιριάξει με την ανάγκη των πελατών μας, Vervo έχει καθιερωθεί τώρα ως σοβαρό παίκτη στην επιχείρηση βαλβίδων. Το Vervo μπορεί να ανταποκριθεί στα αιτήματα των πελατών γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα από πάντα γίνοντας ένας από τους καλύτερους συνεργάτες για τις ανάγκες σας.

Μαζί με την τυποποιημένη πύλη, οι βαλβίδες σφαιρών και αντεπιστροφής, Vervo προσφέρουν πολλά προϊόντα ειδικότητας για τις υπηρεσίες όπως το όξινο, ξινό αέριο HF, κρυογόνος, το χλώριο και το οξυγόνο.

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τους διάφορους τύπους βαλβίδων στα διαφορετικά υλικά. Κατασκευάζονται σύμφωνα με τα διεθνώς αποδεκτά πρότυπα όπως το API, το Ansi, το DIN BS, ΚΑΙ JIS.

Εάν έχοντας μια απαίτηση για τις ειδικές εφαρμογές, το τεχνικό και προσωπικό εφαρμοσμένης μηχανικής μας πρόκειται πάντα εδώ να σας υποστηρίξει.