Μας ελάτε σε επαφή με
Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613676590849

WhatsApp : +008613676590849

Η ομάδα της NORMA αναγνωρίζει την άνοιξη P.J. ως καλύτερο προμηθευτή

September 1, 2021

Η ομάδα της NORMA αναγνωρίζει την άνοιξη P.J. ως καλύτερο προμηθευτή

1 Σεπτεμβρίου 2021

 

Η ομάδα της NORMA έχει παρουσιάσει «το βραβείο αναγνώρισης προμηθευτών της» για την περιοχή της Αμερικής στην επιχείρηση ανοίξεων P.J., Α.Ε. (άνοιξη P.J.). Η επιχείρηση έλαβε το βραβείο για τη σημαντική απόδοσή της στους τομείς της αλυσίδας εφοδιασμού, της ποιότητας, και του κόστους το 2020.
 
«Κατά επιλογή των προμηθευτών, τον ψάχνουμε τις επιχειρήσεις με με συνέπεια τα υψηλά πρότυπα όσον αφορά τα προϊόντα τους, υπηρεσίες, και οι διαδικασίες,» λένε το Δρ Michael Schneider, CEO της ομάδας της NORMA. «Με την άνοιξη P.J., έχουμε έναν από μακρού υφιστάμενο συνέταιρο στην πλευρά στην περιοχή της Αμερικής – μια που μοιράζεται τον υψηλό - πρότυπα ποιότητας και υπηρεσιών και υποστηρίζουμε τις προσπάθειες να παραδώσουμε τη σημαντική υπηρεσία στους πελάτες.»
 
P.J. Η άνοιξη παρέχει τα ελατήρια μετάλλων στις εγκαταστάσεις ομάδας της NORMA σε Saltsburg, την Πενσυλβανία, και Juarez, Μεξικό. Αυτοί χρησιμοποιούνται στους διάφορους σφιγκτήρες που παράγονται επί των τόπων. Η συνεργασία με την άνοιξη P.J. χρονολογεί πίσω περισσότερο από 15 έτη. Στο δημοσιονομικό έτος του 2020, το οποίο διαμορφώθηκε από την πανδημία κορώνας, η επιχείρηση που εντυπωσιάστηκε ιδίως με την άριστη επικοινωνία του, γρήγοροι χρόνοι απόκρισης, συνεχώς υψηλοί - ποιότητα, και αδύνατη δομή δαπανών.
 
Η ομάδα της NORMA έχει αναγνωρίσει τους σημαντικούς προμηθευτές στην Ευρώπη, την Αμερική, και την Ασία με το «βραβείο αναγνώρισης προμηθευτών» για αρκετά έτη. Το βραβείο παρουσιάζεται για έκτη φορά στην περιοχή της Αμερικής. Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα της NORMA στην περιοχή της Αμερικής έχει αναγνωρίσει, μεταξύ άλλων, την ολυμπιακές επιχείρηση χάλυβα και τις υπηρεσίες μετάλλων ακρίβειας.

-

Ανατυπωμένος από το https://www.valve-world.net