Μας ελάτε σε επαφή με
Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613676590849

WhatsApp : +008613676590849

Η ομάδα Petrolvalves που χαρακτηρίζεται σε Eic επιζεί

September 18, 2021

Η ομάδα Petrolvalves που χαρακτηρίζεται σε Eic επιζεί

15 Σεπτεμβρίου 2021

 

Το πιό πρώην Συμβούλιο ενεργειακής βιομηχανίας επιζεί και αναπτύσσεται έκθεση διορατικότητας γιατί το 2021 έχει φθάσει στη 5η έκδοσή του. Αντιπροσωπεύει μια επιτακτική πηγή στρατηγικών αύξησης που χρησιμοποιούνται για να επιζήσουν και να αναπτυχτούν στις προκλητικές συνθήκες στην αγορά του 2020. Υποβάλλει έκθεση σχετικά με τα βασικά συμπεράσματα και τα στοιχεία αγοράς από τη βιομηχανία και τα όργανα, με μια εστίαση στο πώς να αυξήσει τις εξαγωγές leveraging οι ευκαιρίες που παρέχονται από την τάση ενεργειακής μετάβασης, που δίνει έμφαση στις τοπ στρατηγικές αύξησης επέκτεινε αυτήν την περίοδο στον τομέα, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας, τον πολιτισμό, ψηφιακός, τη διαφοροποίηση, την ενεργειακή μετάβαση, την εξαγωγή, την καινοτομία, τη βελτιστοποίηση, την υπηρεσία και τις λύσεις, την τεχνολογία, το μετασχηματισμό, την ικανότητα υποστήριξης, κλίμακα-επάνω, και την ανθεκτικότητα.
 
Το PetrolValves προσδιορίστηκε μεταξύ άλλων 60 επιχειρήσεων ως μια από τις πετυχημένες ιστορίες EIC μετά από τη σημαντική επένδυση στην καινοτομία, την τεχνολογία, και τη ανάπτυξη προϊόντος.
 
Το 2021 απονέμει την κρίση ότι η διαδικασία είναι τώρα εν εξελίξει, και οι φιναλίστ για κάθε μια από τις 14 κατηγορίες βραβείων θα αναγγελθούν αρχές Σεπτεμβρίου. Παραμονή που συντονίζονται και διαβασμένη πετυχημένη ιστορία PetrolValves.
Ανατυπωμένος από το https://www.valve-world.net