Μας ελάτε σε επαφή με
Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613676590849

WhatsApp : +008613676590849

Ο 9ος κόσμος Ασία EXPO βαλβίδων & η διάσκεψη έχουν ξαναπρογραμματιστεί έως 2022

December 4, 2021

Νέες ημερομηνίες:

 

Ο 9ος κόσμος Ασία EXPO βαλβίδων & η διάσκεψη έχουν ξαναπρογραμματιστεί έως 2022


Αγαπητοί εκθέτες, εκπρόσωποι, επισκέπτες και όλοι οι συνεργάτες,

Σε απάντηση στις επιδημικές απαιτήσεις πρόληψης και ελέγχου του κράτους και της τοπικής κυβέρνησης, για να προστατεύσουν την υγεία και τα συμφέροντα όλων των συμμετεχόντων, και να εξασφαλίσουν ότι η έκθεση και η διάσκεψη επιτυγχάνουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, μετά από τη προσεχτική εξέταση, οι διοργανωτές έχουν αποφασίσει να ξαναπρογραμματίσουν το 9ο κόσμο Ασία EXPO βαλβίδων & τη διάσκεψη, που σχεδιάστηκε για να γίνει στις 6-7 Δεκεμβρίου 2021 στο νέο διεθνές EXPO κέντρο της Σαγκάη, στα 11-12 Ιουλίου 2022.

Θα επιθυμούσαμε να επεκτείνουμε τις συγγνώμες μας για οποιαδήποτε δυσχέρεια που αυτό μπορεί να προκαλέσει. Η απόφαση να ξαναπρογραμματίσει λήφθηκε μόνο μετά από εκτενείς εσωτερικές και εξωτερικές συζητήσεις, με το οποίο η εστίαση ήταν πάντα να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η αποδοτικότητα όλων των συμμετεχόντων.

Το υπόλοιπο βεβαίωσε ότι, με την υποστήριξη και τη συνεργασία των εκθετών, των ομιλητών, της οργανωτικής επιτροπής μας, κ.λπ., θα χρησιμοποιήσουμε την εκτεταμένη χρονική περίοδο πριν από το γεγονός για να προωθήσουμε περαιτέρω όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες και να παρέχουμε τους φορείς βιομηχανίας βαλβίδων μια επαγγελματική και ιδανική πλατφόρμα για να επιδείξουμε την πείρα, να συζητήσουμε τις επίκαιρες ανησυχίες και να βρούμε τις εφαρμόσιμες λύσεις.

Μπορείτε να βρείτε τις πιό πρόσφατες αναπροσαρμογές, όπως το floorplan, πρόγραμμα διασκέψεων, κ.λπ., για τον επίσημο κόσμο Ασία βαλβίδων ιστοχώρου.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε όλοι πίσω στη Σαγκάη το 2022!

 

Κόσμος Ασία EXPO βαλβίδων & διοργανωτής διασκέψεων
3 Δεκεμβρίου 2021

Ανατυπωμένος από το https://www.valve-world.net