Μας ελάτε σε επαφή με
Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613676590849

WhatsApp : +008613676590849

Οι υπηρεσίες Valvetec επεκτείνουν τη σειρά προϊόντων

September 18, 2021

Οι υπηρεσίες Valvetec επεκτείνουν τη σειρά προϊόντων

16 Σεπτεμβρίου 2021

 

Valvetec Services Ltd είναι ευχαριστημένος να αναγγείλει ότι η επιχείρηση επεκτείνεται και προσφέρει τώρα μια σειρά των φορητών ενεργοποιητών και των οδηγών βαλβίδων MODEC, μέσω να γίνει στρατηγικός συνέταιρος εδρευμένης της Essex επιχείρησης, Total Lockout Ltd.
 
Η Sharon Garrett, Valvetec Services Ltd. διευθυντής, σχολίασε: «Είμαστε εξαιρετικά συγκινημένοι σε συνεργασία με τη συνολική ανταπεργία και να κοιτάξουμε προς τα εμπρός για να πάρουμε την επιχείρησή μας στο επόμενο επίπεδο με την προσθήκη αυτής της σειράς των φορητών ενεργοποιητών και των οδηγών βαλβίδων όχι μόνο στο πλαίσιο του τομέα του πετρελαίου/αερίου αλλά και άλλων βιομηχανιών.»
 
Πρόσθεσε, «υπάρχουν ποικίλες βαλβίδες που χρησιμοποιούνται σε όλη τη βιομηχανία που δεν χρησιμοποιούνται για τις μεγάλες περιόδους του χρόνου. Τα με τον καιρό κινούμενα μέρη μπορούν να επιδεινωθούν, η λίπανση στεγνώνει και η διάβρωση μπορεί να θέσει μέσα, κάνοντας μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανοιχτούν οι βαλβίδες. Αυτοί οι φορητοί ενεργοποιητές βαλβίδων βελτιώνουν γενικά το χρόνο διακοπής και την ασφάλεια.»
 
Το Tim Hughes, διευθυντής, Total Lockout Ltd. παρατήρησε:
 
«Είμαστε ευχαριστημένοι να αναγγείλουμε το διορισμό των υπηρεσιών Valvetec ως στρατηγικό συνέταιρο μας για τις βρετανικές παράκτια αγορές. Η γνώση και η εμπειρία τους σε αυτόν τον τομέα φέρνουν τις αμοιβαίες ευκαιρίες να επεκταθούν οι επιχειρήσεις μας με αυτήν την καινοτόμο σειρά των φορητών ενεργοποιητών βαλβίδων.
 
Ο χειρωνακτικός στόχος των λειτουργουσών βαλβίδων είναι πάντα ενοχλητικός και έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει στους τραυματισμούς πίεσης για τους εργαζομένους. Αυτό γίνεται χειρότερο όταν το περιβάλλον είναι προκλητικό, ειδικά στις παράκτιες εγκαταστάσεις. Οι φορητοί ενεργοποιητές μπορούν να επιταχύνουν το στόχο των λειτουργουσών δύσκολων βαλβίδων ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο τραυματισμού πίεσης.

-

Ανατυπωμένος από το https://www.valve-world.net